Fotomodell

Vi har en fotomodell till katt, kolla här bara!



Kolla in posen på datorn! Klockrent! Hahaha, det var Benjamin som tog den här bilden, himla lyckat! (Han förbereder sig inte för en attack, han gäspar, haha)
Av en konstid anledning är datorn Hilmers favoritplats att mysa på, alltid då man sitter vid datorn så kommer han och ska lägga sig PÅ tangentbordet! Typ såhär:



Sötjäkel!

Jag vet inte om jag mår bättre än, halsen känner jag av ordentligt men är som piggare. Kan ju vara för att jag tog en tablett, men men. Förhoppningsvis blir det inte värre än såhär och så kan jag njuta av sportlovet! :D Har bestämt att följa med mamma till stugan imorgonkväll och stanna två nätter, så får jag vila ut där, mysa med mina böcker och kanske få lite nyttigt solsken!



Läser, läser och läser! Rebecca du har nog rätt, jag har inte så långt kvar tills jag läst halva boken, och jag började idag! ;) Hinner ikapp dig, hehe.

Och Hanna den lurken är i New York i detta nu! Må inga terrorister eller andra läskiga new york-saker drabba henne! Hoppas du har det trevligt tjejjen, vi här i lilla obetydliga Älvsbyn oroar oss för dig, du helt hjälplös med dina virriga föräldrar i en så stor stad!!! ;) Tar du dig till en dator under den vecka du utforskar den nya världen kan du ju kanske lämna en kommentar!



SJUK!? :(

Jag som varit så försiktig, tagit det lugnt, ätit halstabletter o c-vitamin, och så imorse vaknar jag med världens slem i halsen, halsmandlarna svullna som ballonger likaså körtlarna på halsen. J*VLAR!
Så nu tycker jag sjukt synd om mig själv, har gjort mig makaroner i buljong för att lena halsen litegrann. Och så ska jag fortsätta ta det lugnt, fastän det inte verkar hjälpa!? @#%&¤#!!!
Har ju i alla fall New moon att läsa nu, böckerna kom igår :)
Det var förresten rätt fullt upp igår så därför hann jag inte uppdatera. Direkt efter skolan gick jag till mamma och hälsade på en stund innan jag skulle till frissan. Hos frissan färgade jag utväxten, ÄNTLIGEN! Det blev iaf skitfint. Sen kom Benjamin och hämtade mig och så for vi direkt till Café storgatan och åt Tacobuffé :D Gott gott, hade längtat efter det hela dagen. Direkt efter det åkte vi och hämtade mitt paket från cdon, for till nybyn för att reda ut några papper Benjamin fått från den ökända försäkringskassan :P Vi kunde inte stanna så länge, för jag skulle till röda rummet och se när brorsans band Übervillage spelade! Rebecca o hennes vän Matilda skulle följa också.
De var asbra som vanligt, blew my mind ;)
Så det vart bara att lägga sig direkt jag kom hem :P

Nu, ska jag mysa ner mig i soffan och HOPPAS att jag kan utfrysa denna dumma bacill!!!





Halsont och klippet

Igårkväll kände jag mig lite konstig i halsen, så jag hällde i mig en massa te och chockade kroppen med mycket c-vitamin, la mig och sov och hoppades på att det skulle vara borta då jag vaknade. Icket! Har haft jätteont i halsen idag, harklat o haft mig, ibland tappat rösten. Såklart ska ju det hända nu då det går så bra med träningen, himlarns! Jag ska vila i helgen och hoppas att de inte bryter ut i nån hemsk förkylning. Får inte bli sjuk!!!

Klockan tre idag så hade vi rep på forum inför våran teckenspråks-show den 18:e mars! (kom gärna och se) Det gick faktiskt himla bra, känns som om jag kan alla mina "repliker" (vi tecknar ju bara) Var tvungen att gå lite tidigare därifrån för jag hade ju klipptid halv fem. Så skönt att bli av med de slitna topparna, klippa upp håret lite och korta av luggen! Min lugg var ju inte ens en lugg längre, haha. Och imorgon blir det färgning, så skönt! Min utväxt syntes ju ännu bättre i salong-ljuset, den var typ 4 cm :P Min naturliga hårfärg ser ju fasiken helt grå ut i jämförelse med brun-färgen jag har i håret. :P



Kastar in en bild på Benjamin som är på språng mot gymet! Och han sa i förrgår, "mjaa, jag ska nog vila till på måndag, det har som gått dåligt ett tag" JO JUSTEJA! Ofta han kan vila mer än två dar i sträck... ;) Jag måste då vila och se till att halsen är bra innan jag gör nåt alls, för som sagt, jag ska INTE bli sjuk!



Den här söta lilla me-to-you nallen hänger på våran kyl, och den fick jag av Benjamin våran första jul tillsammans! :D Alltså för fyra år sedan <3

När jag var hos frissan så pratade vi mycket om utlandsresor, hon hade nämligen nyligt varit i Thailand. Jag och Benjamin är ju så sugna på Cypern nu till våren! :) Vi får väl se om vi bokar nåt snart, skulle ju vara så himla härligt!


Bröd-bak!

Idag slutade jag redan klockan ett! Himla härligt! Det var ju så fint väder ute så jag tog mig en sväng på byn innan jag gick hem. Var inne på Mim en stund pch provade lite kläder, bla ett par ljusa jeansleggings som jag nog ska investera i senare, och en jätte jätte fin kjol! Den skulle jag inte ha nåt emot att ha till sommaren! Men vet inte om jag ska köpa den nu, för jag kan ju ändå inte ha den än. Men väntar jag för länge försvinner den ju kanske... :P Ajja jag ska ju till Skellefteå med mamma i maj då kan jag ju köpa sommarkläder!
Då jag kom hem så började jag med att baka bröd! Har ju vart sugen på det länge, jag utgick ifrån Livetibyns recept på småfrallor men använde hälften grahamsmjöl och hälften vetemjöl. De vart iaf jättegoda, jag och Benjamin åt de till middagen, precis nybakta och varma :D Gott.



Hilmer gjorde ju förstås allt för att vara med i bakningen, dock så är han ju mer ivägen än hjälpsam!!! ;)

Nu har jag snart läst ut Twilight, åå vill inte att den ska ta slut, men jag gör ju jämt såhär, läser ut böckerna på en gång :P
Har beställt Newmoon och Eclipse nu, så jag får läsa dem med ! Den fjärde boken fanns bara inbunden, inte i pocket alltså, men jag beställer den väl sen!

 


House nya team

Väntar spänt på House som börjar nu klockan nio på fyran, han ska välja sitt nya team! Ska bli så kul att se, hehe.

Kom nyss hem efter en runda i simbassängen. Kände inte för gym-träning och är det något som är viktigt med träningen så är det ju variation! Simmade 1 km och sen kände jag mig nöjd o glad i kroppen :) Nöjd o glad blev jag också då jag såg att vågen visade ytterligare -6 hg :D

Igår på bildlektionen så upptäckte jag att jag som var klar med alla våra standard-uppgifter, och jag blev sugen på att ta fram skissblocket. Satte mig med polarna utanför bildsalen med skissblocket i knät, och så fick jag en plötslig impuls av att rita av Morgan. Så himla roligt det var att teckna med blyerts, har nästan glömt bort hur roligt det är! Dock var Morgans uttryck jäkligt svåra att fånga på papper, och det slutade med att han såg väldigt liten och ledsen ut, typ som en oskylig liten sex-åring, och det är väl inte riktigt Morgan i ett nötskal! Men jag signade den iaf "Morgan 6 år" och så fick Morgan den, han var nöjd iaf haha.
Ska börja teckna en massa nu och så kanske ni får se någon bild!



Dagens middag, jättegod köttfärssås med spaghetti, mmm :D
Nu ska jag ta mig mitt efter-tränings mål och se House!!!

/Cecilia

Fettisdagen

Skön morgon! Vaknade när jag kände för det, satte på en tvättmaskin och åt en skål med yoghurt o müsli! Skulle egentligen börjat halv elva idag, men det behövde jag inte ;) Så jag börjar inte förrän ett, hehe. Fast ska vara på skolan liiiite tidigare än så, har nämligen eng-prov men glömde boken i skåpet igår :s Så kan det gå.

Fettisdag idag! Men det lär nog inte bli några ändringar i dieten för det här på storgatan ;) Ska verkligen inte äta lunch i skolan idag, bruna bönor med fläsk, uuuääähh!!! Nä, det blir nog tonfiskomelett, eller tonfiskmackor...
Då har vi ju det här med semlorna, jag är ju ingen högkonsument av dem, och egentligen gillar jag dem inte så mkt men ändå har jag som ett sug efter dem :P Helst äter jag ju bara bullan, eller med kanske liiiiite grädde. Skulle jag få bestämma skulle det vara sylt eller vaniljkräm i bullan och så lite grädde på. Men det är ju ingen semla, eller? ;)

Igår satt jag uppe hela kvällen och ritade på min blivande tatuering. (mamma flyg inte i taket nu) Jag har nog kommit fram till hur jag vill ha den, och vart den ska sitta. Ska höra lite åsikter från vänner och så, sen får jag väl gå till tatueraren och höra vad han tror, låter det bra så bokar jag helt enkelt tid till i augusti! Fyller ju arton den 14:de, läääänge kvar. Men man måste ju börja planera! Det är ju som ett rätt så viktigt beslut, eller vad tror ni? ;)



God eller inte god? Alltså, de ser ju så jäkla goda ut! Men jag vet ju hur det blir då jag börjat äta på en, Benjamin får avsluta den! I alla fall om det är mandelmassa i den!








En bra måndag



Har nyss ätit middag, lax med kokta grönsaker :) Gott o mättande, vid sidan om åt jag en fralla som Ingrid bakat, vi fick en påse av henne. Jag ska baka sådana i veckan tänkte jag, fast kanske sätta i lite russin? Och Ingrid om du läser detta, bakade du på vatten eller mjölk? Kan man ta hälften av varje?

Igår visade vågen mig ett glädjande besked, -1,7 kg på två veckor! Inte dåligt, jag är tydligen på g nu, härligt! Det började ju inte så bra mina planer då jag första veckan gick upp 9 hg! Haha. Misstaget var att jag åt alldeles för lite, såna fel gör man alltid. Nä, äta rätt och träna fem ggr i veckan det är det som ger resultaten!

Benjamin är en trött människa, då jag gick o la mig igår kring tolv så for han ut och ploga :P Han kom hem kring lunch idag och har sovit tills nu då vi åt middag, alltså har han ju inte fått så himla mycket sömn!
Snart är det då träning på g, och jag tror minsann att Hanna panna skulle vara där ikväll! Trevligt att träna med den tjejjan, lite annat o prata om än då jag far med grabbarna :s

Twilight
har btw totalt trollbundit mig och jag kan knappt slita mig från bok-jäkeln! Får ju fasiken ingenting gjort! Haha.
Tack Reb för att jag får låna den!!! Ska köpa mig hela serien själv sen.
Och tack Hanna för att jag fick stjuss med er idag i snöovädret!!! Nu fick jag ju äntligen träffa din mystiska pappa som ju egentligen inte var så mystisk!! ;D








Dålig uppdatering - igen!

Jaha, nog var jag lika dålig på att uppdatera denna helgen också! :P Skäms på mig!

Fredag var i alla fall en skön dag, fick sluta två från skolan efter att jag gjorde en lyckad redovisning på KUHI:n, det kändes himla skönt att ha det klart! Fredag var också dagen jag totalt fastnade i boken Twilight jag lånat av Rebecca, har redan läst en fjärdedel av härligheten! Men jag ska inte göra som jag alltid gör när jag hittar en bra bok, läsa ut den på en gång! Nä, jag ska njuta av den en hyfsad lång tid iaf ;) Sen blir det att låna New moon av Reb också!
Middag blev på ÄP, vi unnade oss lite finare mat, använde pengarna vi fick av mor o far på alla hjärtans dag :D Sen blev de såklart träning, och kvällen spenderade vi hos Chrille o Jenny där vi såg femte avsnittet av LOST, och sen såg vi Borat. Ehe, vilken jävla film alltså! Det är allt jag har att säga :P



Lördag kring halv tolv bestämde vi oss för att fara en snabbis till Storheden och handla lite mat. Hilmer skämde vi bort med en 10kg (!) säck med Science Plan kattmat! De var extrapris på 10kg säcken så vi tänkte att då slipper vi ju iaf köpa mat på ett bra tag! Han ska växa! ;)
Själva så köpte vi oss lite basvaror på Ica maxi och så handlade vi ingredienser till tacos som skulle bli kvällens middag, mmm :D



Och kolla in sötis-Hilmer som gosade med mig då jag låg i soffan, hihi.

Senare så for vi och hälsade på i Nybyn en sväng, och sen var vi hos Magnus och Malin resten av kvällen! Trevligt trevligt. Vi var väl hemma vid tolv, halv ett och då somnade vi bums!

Idag har jag äntligen gjort klart ALLA mina skolarbeten och lämnat in, fatta skön vecka det blir :D Ingen stress! Och sen sportlov en hel vecka! På tors ska jag äntligen klippa mig, och fredag blir det färgning av utväxten, kul kul!
Idag är planeringen träning klockan tre, sen får man väl se vad som händer.
Men nu ska jag mysa ner mig med Twilight en stund, hehe.


Paket!!!



Woho! It arrived today :D Innehållet var ännu bättre än jag förväntat mig!


De här söta örhängena skickades med gratis! :D Värde 39 kr.



Fina sjalen :D jättemysig var den, och känns väldigt vårig trots att den är svart.



En jätteskön "mjukis" skjorta från object, passade jättebra! Den är fint indigoblå, framgår inte riktigt av bilden, hade ingen blixt på kameran.



Och en t-shirt från ichi, ekologiskt bomull! :D Brinner ju för miljön, hehe.
Är mer än nöjd, jag är supernöjd! Ska helt klart beställa fler gånger. Bra service och snabb leverans!

Nu ska jag göra lite skolarbeten, äta kvällsmål och mysa i soffan med Benne!
Tjingeling!


Liten blir stor



Hilmer växer o växer! Var svårt att få en bra bild på han som han kutar runt, på denna bild ser han ju galen ut, haha!
Som ni ser har som benen växt gode mycket, men huvet o kroppen har som inte hängt med ;) Han väger 1530 gram, då vi fick han vägde han strax under ett kilo. Ska ta några "fina" kort på honom också, då han är lite lugnare ;)

Träningen gick bra, det blev ett himla långt pass. Sammanlagt körde jag 30 set! Värmde upp på star-trac i 10 min sen axlar och traps, dips o lite rygg. Men grabbarna tog ju så lång tid på sig och då jag tränar ensam går det ju så snabbt en övning, för dem tar de ju typ tre ggr längre.
Så när de gick ner för att duscha o basta så kom morsan förbi och hämta mig för hon hade nyss slutat jobbet, och så for vi upp till läggan o pratade ett tag.
Och så bokade vi våran hotell-vistelse! Vi ska nämligen på en shopping-weekend till skellefteå i maj, bo på hotell med spa och bara mysa! Det ska bli kul :D Även om det är ett tag kvar, men då har man ju nåt att längta till!

Och jag längtar till imorgon, paket paket paket!!!



Så här såg kvällens efter-träning-mål ut, havregrynsgröt med ananas! Det är faktiskt skitgott! :D Hade inge sylt så jag skar ner lite ananas i den istället och woilá!

Tjingeling!



Inget paket

Mitt paket kom inte idag :( Det stod att det skulle ta 1-2 dagar, och det skickades ju igår, så då måste det ju komma imorgon! Attans att man ska bo så långt norrut, annars hade jag säkert haft det idag!

Hilmer fick tag i en toalettpappers-rulle som han massakerade i tusentals bitar! Himla bus-korv! :P

Det har varit dåligt på bildfronten ett tag, kamera-batteriet har slut ström och jag har glömt att ladda det. Men nu har jag stoppat i det så kanske tar jag nå bilder på Hilmer ikväll så får ni se hur mycket han vuxit! :D Han är ju värsta tungviktaren nu! ;)

Men men, nu ska jag ladda inför träningen med lite russin :D


Hemmakväll???

Kom nyss hem från gymmet. Var egentligen vilodag idag, men kan jag och Benjamin bara sitta hemma?? Nä, oftast inte. Vi kände för lite kondition. Så vi for och körde en halvtimmes kondition, i burned 260 calories, nice nice! Men nu klockan nio är det säsongsstart av House :D Så det ska jag se nu!!!

Längtar tills imorgon då jag får mitt paket från mandeldesign!!!

Tjingeling!

/Cecilia



Service!

Alltså, jag är så mållös över ett samtal jag nyss fick. Beställde ju från mandeldesign igårkväll. När jag först valde några kläder jag ville ha och påbörjat ordern så kom det nåt fel och det stod att varan tagit slut. Jaha, tänkte jag och valde något annat istället då.
Men nu imorse så ringer hon från mandeldesign! Supertrevlig tjej, berättar att hon sett beställningen jag gjorde igår och hon höll på att packa ordern redan nu! Men i alla fall, hon såg då mina påbörjade ordrar och undrade över dem. Jag berättade om felet som uppstått, och hon förklarade att det kunde bli så ibland om jag råkar paxa den sista, och så står det att det tagit slut. Så då fick jag över telefon förklara exakt vilka kläder det var jag ville ha från början, färg, storlek, och hon gick i lagret undertiden och plockade ut dem! Skulle skickas redan idag och kostnadskillnaden skulle hon sätta in direkt på mitt konto!
Snacka om service! Man känner ju verkligen att de är måna om att deras kunder ska få EXAKT vad man vill ha, så att man känner sig nöjd! Ska fasiken aldrig beställa från nån annan webshop än mandeldesign!!!
Bra morgon helt enkelt! Nu väntar jag spänt inför morgondagen då mitt paket anländer... :) Och nu, plocka ur tvättmaskinen!


Mandeldesign

Min mentor tipsade mig om en webshop som hade mina favoritmärken på kläder till bra priser, snabb och billig frakt och superbra service. Mandeldesign! Och minuten jag gick in på sidan blev jag helt galen! Har suttit klistrad framför den några kvällar i rad nu och ikväll gick första beställningen iväg ;) Två tröjor och en sjal.
Sidan är uppbyggd som en blogg, där hon uppdaterar med nya kläder då och då. Så hon tar inte in flera omgångar utav kläder utan man får vara snabb på det som finns, det för att alltid ha nya och efterfrågade kläder. Hon är själv modell för kläderna, beskriver jättebra hur storlekarna och material är. Är någonting fel så är det jättelätt att skicka tillbaka eller byta. Hon äger en butik i Göteborg och driver då webshopen genom det.
Min mentor berättade att hon alltid beställde kläder därifrån och att det är jättebra service, och att man får med en liten present med varje beställning :) Det kan vara godis, eller ett halsband eller örhängen. Ska bli himla spännande när paketet kommer! Blir nog på onsdag. Beställer man innan 15:00 en vardag så har man det dagen efter, men nu beställde jag ju på kvällen.
Så jag tipsar verkligen om denna sida!!! Klicka här.

Idag sprang jag 20 minuter på startrac-maskinen, och efter det tränade jag ben. Aaah, snacka om att man känner av benen o rumpan! Min vän hannapanna tränade med mig idag, och även igår faktiskt då jag överraskade henne på cykeln! :O Så efter gårdagen så ville hon träna med mig igen ikväll, hehe, jag har en så bra effekt på folk ;) Hanna, tack för tränings-umgänget! ;)

Imorgon har jag sovmorgon till klockan ett! Ska se om jag tar mig ut på en morgonprommis, men det är ju inte så lockande när det är -25 på dagarna :P Jag måste gå min tänkta runda så jag vet ungefär hur lång tid det tar, om jag nu ska börja göra det innan skolan. Så jag vet hur lång tid jag har på mig :P

Jaja nu ska jag joina Benjamin i soffan!



The best kycklingsallad ever!

Jag och Benjamin funderade länge på vad vi skulle äta till middag. Och så kom gubben på den briljanta idén att vi skulle plocka ihop en god kycklingsallad! Så vi for på Ica och köpte ingredienser.



Under produktion! ;)



Färdig! De fina salladsbesticken från Marimekko fick vi av Ingrid i somras.

I salladen är det:

grönsallad
tomater
gurka
gul paprika
ananas
avokado
fetaost
cashew-nötter
grillad kyckling
olivolja

God god god blev den!!! Try it!

Utbildningsmässan var jätteintressant och jag fick många uppslag på vad jag skulle vilja göra. Det som känns mest aktuellt nu är civilekonom, Luleå universitet har en fyra-årig utbildning. Men då är det ju det att fyra år känns ju väääldigt länge nu efter 12 års skolgång :P Sen har Umeå en utbildning till redovisnings-ekonom på 1,5 år där ett halvår är praktik på ett företag. Så himla svårt det ska vara! Tänk om man väljer fel? Det är ju några år av sitt liv det handlar om!
Kan ju börja med att göra högskoleprovet och se om det ens är nån idé att söka, hahaha! ;P


Helgen

Ingen uppdatering på hela helgen!! Ojoj... Ibland tar man sig inte tid helt enkelt :P

Kom just hem från en mysig vinterprommis med Benjamin. Och nu äter jag apelsinklyftor, mm :) Vi ska nog snart och träna, jag har vilat hela helgen från träning och så har jag syndat med så mycket choklad, glass, fika mm. Ojoj!



Fredag förmiddag så åkte jag med mamma till stugan. Har verkligen saknat att vara där, och så var det längesen jag var med mamma o pappa ett tag. Vi hade jättemysigt och åt god middag. Sov över till lördag, då for jag och pappa ut och åkte skoter i den vääääldigt djupa snön. Hehe.
Det var ju alla hjärtans dag, så mamma o pappa hade ju några gåvor :) Jag fick ett par rosa "pieces" boxers, jättesöta. Och jag och Benjamin fick tillsammans en chokladask och lite pengar att göra något kul för. Vi få se vad vi gör! Jag åt middag med mamma o pappa och så hämtade Benjamin mig sen. Då åkte vi iväg till Nybyn (där de hade gjort plankstek!) så jag fick äta en till middag, hehe. Gode mätt vart jag.
Av Ingrid o Kenneth fick vi ett jättegott te och en kruka med vårlökar, som förhoppningsvis ska blomma fint (jag dödar blommor för det mesta!)
Men inte vart de slut på godsaker för det, vi for till Chrille o Jenny o myste vid TV:n. Där fanns det godis, nötter och så hade Jenny gjort en underbart god panacotta med vit choklad! Lyxigt och jääääättegott, men alltså då höll jag verkligen på att sprängas!

Så helgen har varit superbra, jag har ätit gott och varit määäätt! Ska bli duktigare på att uppdatera även om jag har mycket att göra! Fast i A-träsk är ju internet inte så snabbt!

Kan berätta lite om utbildningsmässan i nästa inlägg, för nu ska vi och träna!

tjingeling!




Piteå med Jenny

Idag har jag tagit ledigt från skolan för att fara till utbildningsmässan på Nolia. Jenny ringde mig igår och hörde om jag ville följa, och jag hade faktiskt funderat på att fara dit men är ju inte så kul att fara själv :P Så det passade ju utmärkt att Jenny skulle dit ;) Vi åker kring elva-snåret tror jag. Ska bli intressant! Måste ju som börja fundera på studierna nu, vet ju inte riktigt vad jag ska läsa till.
Uppdaterar väl ikväll så får ni höra hur det var!

Och nu ska ni få höra på nåt småläskigt, eller läskigt är det väl inte men jag hade tur! Hade ställt klockan på nio, men kring halv vaknade jag och kände att jag inte behövde sova nå mer. Så jag gick upp och tvättade mig och så, fixade håret. Inga konstigheter. Men då kring nio så skulle jag ta mig ett glas vatten, och det låter bara "pssssshh" ur kranen. Inget vatten! Testar i alla kranar, duschen, toaletten, NADA!? Varför i hela friden har vi inget vatten? Ringer till Benjamin, tror ni han svarar? nope. Alltså, om de ska stänga av vattnet för nåt avloppsarbete eller så måste de ju förvarna en dag innan så man kan lagra vatten i dunkar eller nåt! Så tur att jag steg upp före så jag hann tvätta mig!

Igår var jag på Mim en sväng under hålet, och jag hittade faktiskt två plagg :) Ett par jeansleggings och en söt enkel grå tröja.





Så här ser jag ut idag då! Fast ska ha en mysig tjocktröja över för det är kaaaaaallt !

Vi höres ikväll då om jag uppdaterar om mässan!
Tjingeling!


Städ-ryck!

Ledig onsdag-förmiddag - då kanske inte det första man tänker på är städning! Men våran lägga har verkligen varit uschlig länge nu, så jag tog ett riktigt ryck! Steg upp klockan åtta och har städat ända tills kvart över elva! 3 o en halv timmes städning! Heja mig! Hoppas nu Benjamin blir glad och MÄRKER nåt då han kommer hem! ;)
12.25 har jag flöjtlektion, och klockan två har jag Bild. Mellan flöjten och bilden tänkte jag gå på byn och kika på lite saker. Är ju så fint väder! Kände för att vara ute lite nu när jag städat hela morgonen!
Och jag kanske borde äta något, har glömt det i all hast :O



Säg hej till min nya hår-vän! Följde Hanna på klippet igår då hon skulle pierca öronen, då bokade jag både klipp-tid, färgning på utväxten och så köpte jag den här sköningen för presentkortet jag fick i julas.
Doftar godis-gott och är utmärkt till mitt hår! Det är tre i en, värmeskydd, leave-in-conditioner och volume.
Jag är ju ändå ingen hög-konsumerare av hårprodukter, och 249kr skulle jag aldrig annars betala för en hårprodukt, men nu hade jag ju presentkort :) Och den är väldigt dryg så den kommer ju räcka länge.

Nu ska jag borsta tänderna, klä på mig och gå ut i det kalla, (-20) soliga, fin-vädret! :D



Det är snart alla hjärtans dag

Och med det i åtanke så lägger jag in dessa frågor som jag lånat från Jennys blogg, tyckte att de var så söta! Så då får ni veta lite om mig och Benjamin!

Vad heter ni? Cecilia & Benjamin

Hur träffades ni? Vi träffades på en ungdomsgård
Hur länge har ni varit tillsammans?  4 o ett halvt år, i Juli blir det 5 år!
När blev ni tillsammans?  26 Juli 2004
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, typ 500 meter! Haha.
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn?  Nej
Har båda körkort? Nej, jag håller på att ta det.
Isåfall, vem kör bäst? Alltså jag kommer ju bli bäst då jag tagit körkortet! :)
Kommer du ihåg er första kyss? Jajjemensan!
Vem skrattar mest? Hm, jag skrattar nog mest spontant, Benjamin skrattar mest ÅT mig, :P
Vem sa "Jag älskar dig" först? Den var svår.. Kommer nog inte ihåg det! Måste undersökas!
Vem är äldst? Benjamin är 2 år och 9 månader äldre än mig. 
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Lejon o Benjamin är Skorpion
Vem är längst? Benjamin
Vem sjunger bäst? Jag, tror jag... Benjamin sjunger inte precis så mkt! Haha.
Håller ni i handen på stan?  Om vi inte har för mycket påsar att bära på! hihi.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, det kan man väl säga, men inte så långt före. Vi möttes ju som, blev kära, och så blev vi tillsammans. 
Har ni någon speciell låt? Inte en speciell, men många olika som väcker minnen ;) Några Gyllene Tider låtar bland annat. 
Har ni stora framtidsplaner? Stora och stora, men vi vill gärna köpa hus inom några år, jag skulle vilja plugga på universitetet i Luleå, sen är ju förlovning inte så långt bort. Och det betyder ju bröllop om några år. :) Vill inte vänta tills jag blir 40 innan jag gifter mig !!
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja, Mallorca 2 ggr.
Vilket är ert bästa minne? Himla vilka svåra frågor, det är ju så mycket. Vi har farit på många roliga resor tillsammans. :) Sen är det ju såna här små gulliga minnen som typ förstå gången vi höll hand och sånt ;)
Vem lagar bäst mat? Både jag och Benjamin älskar att laga mat, så jag skulle säga att vi båda är lika bra.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser, tränar, umgås med kompisar.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Det skulle ju bli liksom hela tiden! Men typ när Benjamin kommer hem från jobbet och så :) Inte om vi bara varit i olika rum :P
Ringer eller SMS:ar ni mest? Vi ringer nog mest.
Brukar nån av er prata i sömnen?  Eh, jag pratar i sömnen gode ofta ;) Får nästan jämt höra på morgonen saker som "Cissi, kommer du ihåg att du pratade om en blomkruka inatt?" ehehe, nää!
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv med varann? Ja så har vi tänkt det! Livet känns bra :D Jag vill gärna bli gammal med min karl ;)



Jag och Benjamin på balkongen i Mallis! ca 1 o ett halvt år sedan.

Kväll med tjejjorna!

Emma, Hanna och Rebecca följde med till läggan efter skolan idag. Vi lagade laxsoppa tillsammans, åt sen upp den (de tyckte den var god :D ) och så spelade vi guitar-hero! Hanna var faschinerad över hur många bra låtar det var på spelet, haha! Himla trevlig kväll! Och stackars Benjamin låg och sov i sovrummet, han har ju plogat ständigt typ hela helgen + idag. Och han måste varit trött, för jag skulle då inte kunna sova om jag hade mig + tjejjerna i rummet bredvid, hehe.

Är lite mindre stressad nu, är klar med svenskan och diplomen. Så i veckan måste jag bara bli klar med KUHI:n och så kan jag göra SH:n och HI:n nästa vecka. Puh!

Satt och kollade runt på gamla bilder och hittade en bild på mig som är nästan tre år gammal, och kolla in vad kort hår jag hade!!! Och smala ögonbryn... :P



Det är kul att titta på gamla kort! :)


Skolarbete upp över öronen!

Ååååh varför ska det vara så stressigt? Nu är det så många arbeten som ska vara klara innan vecka åtta, och jag blir snart galen! SV, KUHI, SH, HI, IDH och EN-prov v.8 muntligt och skriftligt + att jag har massa diplom att skriva under innan tisdag. (Har blivit anlitad av en kvinna på skolan som håller i en livsmedelshygien-kurs att skriva under diplom till kurs-deltagarna, jag får betalt för det)
Så jag är smått stressad, JA! Har pyttelite kvar nu på Svenska B analysen som jag hållt på med hela den här lördagen, roligt! :P Har en trevlig kväll framför mig med ännu mer arbete...
Så jag har inte hunnit träna någonting idag :P Det blev plugga för hela slanten, får träna imorgon istället. Har ju iofs tränat alla dar i veckan så.
Och en bra sak är att Benjamin snart kommer hem med taco-ingredienser, skulle verkligen behöva lite god energi!



Var ju tvungen att äta lunch idag iaf! Det blev tonfisk-omelett med gurka o tomater :) Gott.

Tillbaka till arbetet!


En utmaning!

Vi blev utmanade av Jenny !

Utmaningen går ut på att man ska öppna sitt bildarkiv, öppna sjätte eller fjärde mappen, och välja den sjätte, eller fjärde bilden, och berätta lite om den.
Det blev den sjätte mappen, och den sjätte bilden. Där fann jag mig själv på midsommarafton hos Ingrid och Kenneth hållandes i färska jordgubbar, mm :)



Idag har vi bara tagit det lugnt, varit och tränat, det blir nog inte en så sen kväll. Är en trött människa idag!
Nu ska jag joina Benjamin i soffan!

Alla som vill kan göra utmaningen!


Ensam hemma

Benjamin har jobbat ända sen tre imorse, hann hem en liiiiten sväng sen for han ut igen och ska vara borta till 12 inatt. Vilka pass han måste orka med! Tycker synd om han, men liiite om mig själv också som måste vara hemma ensamen :P Fast jag har ju Hilmer.
Och nu när jag var ensamen tänkte jag att jag ju kunde göra mig lite god mat :) (Lämnade såklart kvar lite åt stackars Benjamin)



Kyckling wok med äggnudlar och grönsaker! Mmmm :) Passar bra in i mina nya matvanor nu också, mycket proteiner och vitaminer :)

Sticket i armen idag gick bra, men jag tycker det är såååå obehagligt. Det tog ju fasiken en evighet innan hon tryckt i mig all gegga, och min muskel blev som helt stel efteråt :P Och sen väntade jag bara att jag skulle få nån himla biverkning, svimma eller nåt. Men dagen har förflutit utan komplikationer ;) Så jag var nog inte en av de där 10000 som kan reagera :)

Fick ju min tränings-bh och bikini idag, och allt passade perfekt! Kul, för det är så jobbigt att måsta skicka tillbaka om det inte passar.



Slänger in en bild på bikinin. Vanliga svarta trosor och så en mönstrad överdel :) Valde färgerna så att jag kan matcha med några delar jag redan har. Vilket ju är bra, så har man lite att välja på.

Funderar på att fara och simma, Rebecca och Emma skulle nämligen det klockan sex. Men det kändes lite surt att gå i snöovädret, och så sen gå hem i blött hår... :P Sådana här ggr skulle man haft det där himla körkortet!
Vi får se hur jag gör.






Vaccin

Huwa! Imorgon bitti 8.20 så ska jag på läkarstationen och ta vaccinet mot livmoderhalscancer. Jag är inte något fan av sprutor, tycker inte det gör ont eller så men det är bara en så obehaglig situation. Vaccinet består av tre sprutor, jag ska ta en nu, en om två månader och en om ett halvår. Hoppas jag inte får nå biverkningar! :P
Men efter sprutan så ska jag o mamma fara och hämta paketet från ellos :) Så det känns bra iaf, då har jag något roligt att tänka på, hehe. Har ju beställt en bikini och en tränings-bh, hoppas det passar bra! Det känns som alltid kul med en ny bikini. Tror fasiken att jag köper en ny varje år! Vilka i-landsproblem.



Sötjäkeln!



Mm, mitt efter-tränings-mål. Havregrynsgröt med sylt!


Lekenskolan i brand

Gud så fruktansvärt! Inatt så brann Lekenskolan ner till grunden.
Igårkväll åkte jag och Benjamin dit för att se vad som hände, i tron om att de kanske var en liten soptunnebrand. Jag blev så sjukt chockad av det jag såg, skolan var helt övertänd! Det såg ut som en krigsfilm, trodde aldrig jag skulle få se något sådant i verkligheten. Himlen var helt orange och full i rök. Tur bara att ingen blev skadad.
En 15-åring har tydligen blivit anhållen, undrar om han ens förstår konsekvenserna av vad han gjort? Han ska leva med vad han gjort hela livet!
Jag gick i den där skolan i sju år, och trivdes så himla bra där. Känns så overkligt att den är borta. Hade ju liksom tänkt att mina barn skulle få gå där!



En liten IKEA resa

Som jag berättade i det tidigare inlägget så åkte jag iväg till IKEA idag med Benjamins föräldrar. Det var en trevlig tripp och jag hittade det vi skulle ha, vilket ju inte var så mycket.
Vi har inte satt ihop byrån vi köpte än, det får bli till veckan. Vi har myst med film och glass ikväll :) Och så måste jag plugga inför ARL-provet imorgon.



Jag köpte de här två burkarna att ha tvättmedel i, bokstäverna har jag själv klippt och klistrat på. Burkarna heter "droppar" och finns i olika storlekar. Man kan förvara en massa annat i dem, bland annat torrvaror, pasta mm...
6 st vinglas fick också följa med hem, en ram till ordpostern som jag bloggat om och grytlappar.
När vi satt ihop byrån och ställt iordning i sovrummet så får ni se hur det ser ut då, vi har ju nämligen våran gamla tv där inne nu, så min fina bokhylla fick åka ut i vardagsrummet istället...



Hilmers nya mat o vatten-skål



Klösträdet! Hilmer gillar det skarpt :) Hoppas Effie också gillar det då hon kommer hit.
Nu så måste jag plugga =/


 

Helgen

I helgen har det bara varit trevligheter :)
Fredag började med träning som vanligt, men efter det for vi med Chrille o Jenny och åt Taco-buffé på Café storgatan! Det var jättebra buffé, mycket tillbehör och man fick äta hur mycket man ville! Det fanns både taco-köttfärs och kycklingsalsa, mmm :) Rekommenderar det starkt, om dom ska ha det nån mer kväll.
Efter det så hängde vi lite i läggan innan vi skulle och se bio, Yes-man! Jim Carrey var ju lysande som vanligt, många skratt blev det under den filmen! 

Lördag blev det att åka iväg till Luleå med J o C som skulle kika runt på lite bilar, det var himla skoj att gå runt i en massa bilaffärer, nog blev man sugen på en fin bil ;) hehe. Jag tror jag såg tusen jag ville ha, som jag noga nämnde till Benjamin, haha :) Skulle inte vara dumt med en Audi A3 eller den nya A4, skulle även vilja ha den nya Golfen, eller en merca 200c. Vilken blandning! Men vi funderar faktiskt på att investera i en ny bil då jag tar körkort, för det är ju just vad det är, en investering! Men kanske nu inte en splonkarns ny sån här, men man får väl drömma!

 
Audi A3                                                       VW Golf

Vi tog en sväng på storheden efter vi varit på alla bilaffärer, jag och Benjamin köpte lite leksaker, mat och en ny mat o vatten-skål på djurmagasinet. På Ica maxi hittade vi äntligen ett lagom stort klösträd, inte riktigt i färgen jag ville ha men det var en sån bra form på det så jag sket i vilken färg det var. Och så blev det ju lite mat till oss såklart, och tre filmer! De hade tre för 99, och jag o Benjamin insåg att vi har typ NADA dvd filmer, så vi slog till. Det blev Duplex, The Aviator och The whole nine yards. Så ikväll blir det film-uppesittar kväll!
När vi kom hem efter Luleå så var vi hos Chrille o Jenny och såg film o hade mys.
En trevlig helg helt enkelt!

Men den är ju inte helt slut än, faktum är att jag ska hänga med Benjamins föräldrar till IKEA idag (faktiskt om typ en kvart), vi behöver ju en till byrå till sovrummet så jag tänkte att jag följer med!

När jag kommer hem kanske jag laddar upp en bild på klösträdet, om jag har tid.
Tjingeling!



RSS 2.0