Happy Halloween!

Happy Halloween till er alla!



Idag har varit en väldigt vanlig dag, vi är väl inte dom som "firar" halloween men det är som ändå en trevlig och mysig tid. Vi var och tände ljus på gravarna igår, och det är ju som tradition kring allhelgona.
Men idag som sagt, så steg vi upp kring nio för Benne skulle vara hos tandläkaren klockan tio. Han var klar där elva, och då gick vi till Älvsbyns nyöppnade Café Storgatan och åt lunch. Så himla mysigt och fint det var, det fanns mycket mat och fika att välja på och bra priser. Vi åt varsin kycklingsalsa, supergott var det. Där blir det fler besök!!!

Sen har vi haft det mysigt här hemma, vi köpte såklart lite godis, det är ju ändå halloween ;) Man vet ju inte om några barn knackar på!? :)
Vi for och tränade kring sex, och det gick mycket bra. Vi åt en sen middag då vi kom hem, fläskfilé och hemmagjort potatismod, mmm! =)
Nu ska vi ta en mysig kvällspromenad och sen blir det väl skräckfilm för det är väl det enda som visas på tv nu ;)

Vi skojtog lite bilder, haha



Benne bad mig se ut som en pumpa! Haha.



Men lite söta e vi ju :P 4 år och tre månader nu grabben! Still going strong! :D

Ha en fortsatt trevlig kväll :D
Bu!







Kvällsmat

Snabb bloggar såhär halv 1 på natten med en bild på min kvällsmat.

Gröt och kesella. Satans så gott =)



Totala matintaget  idag

Frukost nr 1:  4dl havregryn. 50gram proteinpulver mixas till en drink
Frukost nr 2:  5st Grova proteinmackor, 3 Glas juice.
Mellanmål: 3st Grova proteinmackor med kaviar. Kelloggs special K med mjölk. Ett glas Juice
Lunch: 400gram kyckling, 400gram hemmagjort potatismos.
Mellanmål: Proteindrink, Nån fruktdrink jag köpte på ICA
Middag: Tacos. 1L Trocadero
Kvällsmat: Gröt och kesella

Sen har det slinkt ner lite godis ikväll också.

God natt.


Snart är det vinter.

Nu är de riktigt kallt ute, iaf på kvällarna. Jag och Cecilia har varit ute och gått 2 gånger idag. En gång tidigare då gick vi i lite affärer och kollade runt. Jag köpte cissi en reflexväst som hon kan ha då vi är ute och går. Jag har en själv också så nu syns vi ute på gatorna i kvällsmörkret. Cissi var i piteå med sin mamma idag också då hon köpte skor och en fin mössa. En bild kommer här efter den sena kvällspromenaden idag.

Cissi med sin nya mössa och väst.




Minusgrader

Benjamin kom hem redan igårkväll!! Wiiie! =D

Huvva va kallt det är ute! Det är liksom frost fastän det är mitt på dagen! Brrr. Nu får nog snön ta och komma snart, det blir som varmare på nåt sätt då :P
Jag och Benjamin var nyss och handlade lite mat inför helgen och så köpte vi gravljus och gick på gravarna. Min mormor&morfar, farmor&farfar och Benjamins farfar fick sig ett fint litet ljus så de vet att vi tänker på dem.

Ska snart iväg till piteå med mamma. Det blir bara en kort liten sväng, ska titta på lite födelsedagspresenter och så ska jag hitta mig en mössa. Inte går de ju att gå mösslös nu när minusgraderna har hittat hit!



Kolla in den här mysiga varma skon! Vill ha! Skulle vara perfekt till Göteborg, så jag inte fryser om fötterna :) Har verkligen inga varma skor :P Ska prova den i piteå och se om den passar.

Nu ska jag göra mig klar och så käka lite. Ha en bra torsdag!






Veckan går...

Herregud, det är redan onsdag. Nu är jag då i lägenheten igen, har ju varit i stugan till idag. Det var skönt med lite avslappnande atmosfär ;) Vi åt god mat, bakade, promenerade och slappade.

Benjamin kommer hem imorgon. Längtar! Är jobbigt då han är borta =(
Ska med mamma till piteå under dagen, det är lite födelsedags presenter som måste inhandlas. hihi. Men sen på kvällen blir de att umgås med grabben :D

Jag fick ett riktigt il idag då jag kom hit, städade ur skafferiet och alla skåp i köket! Blev jättefräscht! Är himla nöjd med mig själv. Jag satte till och med lappar på lådor, till exempel "glödlampor och batterier" och "mjöl, havregryn" osv. Haha, jag är en organiserad nörd. Som Monica i vänner ;)

Nu ska jag ta och pyssla vidare =)


Tacomys

Igårkväll så myste jag och Benjamin med Tacos i vardagsrummet =)







Tacos är nästan för gott! Det är tur att de är gode billigt och lättlagat, för vi äter det rätt ofta ;)

Idag ska jag med mamma till stugan, det ska bli roligt, var längesedan jag var där. Vi ska baka! :D
Så nu ska jag göra mig iordning, är typ nyvaken :P

Ha en bra dag!



Tidig söndagmorgon!

Imorse drog Benjamin upp mig 08.00! Skulle ju hjälpa till å tvätta, håhåjaja det var ju bara att kliva upp ur den supersköna sängen då!
Annars har vi inte gjort nå mycket mer, Benjamin for till gymmet för en stund sedan så jag har spelat lite SuperMario Galaxy på Wii. Vi ska och handla när han kommer hem, alltså jag tycker vi handlar typ varje dag :P Men vi ska faktiskt göra tacos till middag så då måst man handla lite grejs ;)
Det blev inget besök till a-träsk, pappa var i fjällen nånstans och kollade på ett nytt ställe där vi kan ha fjällstugan, o mamma var inte heller i a-träsk, utan hon hade just kommit till läggan efter två dar i luleå med sina vänninor. :P Jaja, jag ska ju vara med mina föräldrar i veckan. Var så längesedan man träffa dom! Och så måste jag ta tjuren vid hornen och övningsköra litegranna. Det var ett tag sedan nu.
Fatta en hel vecka lov! Sweet =D Jag ska vara med mamma i stugan och baka, kul kul. Får se hur det blir med blogg-uppdateringen under veckan, internetet i stugan är ju inte sådär jättesnabbt.

Om ni tittar till höger på bloggen ovanför bilden på mig och Benjamin, så ser ni att jag har nedräkning till Göteborg! Haha. Och dagens datum också. Fixade det idag. :D

Nästa måndag fyller min bror 21, och jag råkar ha hittat en gode bra present till honom, han är så svår att köpa till! Men iår tror jag att jag hittade ganska så rätt. Två dar efter brorsan så fyller Benjamin 20 år! Men han är nog borta och jobbar den dagen så vi får fira han på fredagen. Har då den perfekta presenten till honom :D Hoppas jag.. :P

Snart vill jag ta en tripp till ikea, så är det bara!





Godis

Idag efter middagen for vi iväg till kioskpiraten och köpte godis, Det hör inte till vanligheten men ikväll vart det så. Men jag ser det som återhämtning efter dagens ryggpass.







Countdown

Nedräkningen till Göteborgsresan har börjat! 40 dagar kvar ;) Så mysigt och roligt vi ska ha, åka tåg, bo på hotell, fitnessfestivalen och lisebergs julmarknad! Jag älskar verkligen att resa! :D

Den här helgen händer inte nå mycket, vi tar det suuuperlugnt. Benne ska iväg och jobba borta hela nästa vecka så vi bara myser nu medan han är hemma. Lite surt att han är borta då jag har lov :(
Har börjar träna lite försiktigt på gymmet igen, och det har då gått bra. Den värsta förkylningen verkar ha gett sig. Igår tränade jag ben, bröst och triceps och det gick ovanligt lätt, vilan verkar ha lönat sig. Man brukar ju som märka direkt i styrketräning då man vilat för länge, att man orkar så mycket mindre. Men det gick som sagt bra.
Benjamin vill att jag ska skriva att det gick jättebra för honom att träna igår också :) Han testade på 120 i bänkpress och det gick bra, duktiga han! hihi.
Han ska iväg och träna nu också så jag ska stanna hemma och göra mat. Kyckling och hemmagjort potatismos! Hemmgjort potatismos är det bästa!

Imorgon ska vi iväg till Arvidsträsk en sväng, var alldeles för längesedan vi var där nu, så det ska bli kul. =) Men vi ska tvätta på morgon 8-12, åååh vad jobbigt. Men men det måste göras det med.

Ha en trevlig lördagkväll alla !
Ps. Visst var det väl super surt att loulou åkte ut igår i idol!!?? ds.





The new me



Tadaa ;) Blev skitanöjd med håret, det krävdes dock 2,5 timmar i frisör-stolen men det var det värt!
Har insett att jag är rätt fin i lockar, min frissa frågar alltid om hon får göra det i mitt hår ;) Kanske ska börja göra det själv :P
Jag bokade även en klipptid åt Benjamin!!! Han har äntligen lovat mig att han ska klippa sig "det normala sättet". Haha, alltså inte raka av det. Han har tid i slutet på november, precis innan vi far till gbg så han är fin då :D

Tack tack tack tack tack min kära klasskompis och kusin Johan som gett mig två säsonger av min favorit-anime! Tack tack tack! Nu kan jag äntligen se det igen. Woho.

Ikweel blir det en varm chokladkopp och mys. Njuta av att alla skolarbeten är över och att lovet snart är här!


Varm choklad är gott

Har målat hela kvällen, men nu är jag äntligen klar med alla bilduppgifter! Vi ska nämligen redovisa dem imorgon så det var på tiden ;)

Effie vägrar fortfarande samarbeta vid medicin-givningen :P Nyss när vi försökte så gick det väl sådär, men hon typ hulkar upp det och försöker spotta ut det :P Himla katta. Om man bara kunde prata med henne och förklara att det är för hennes eget bästa. Man ser på henne att hon tycker vi är galna.

Imorgon blir det hårfärgning hos frissan! Hurra hurra! =D

Tog mig nyss en härlig kopp varm choklad, det är himlarns gott har jag kommit fram till. Särskilt såhär sent på kvällen.
Det här blev liksom ett snabbt litet inlägg. Försöker att uppdatera bloggen iaf en gång per dag och då blir det ibland såna här nöd-inlägg. Hope you enjoyed it anyway!

See ya 


Foton och skavsår

Snart onsdag snart onsdag snart onsdag!!! Vill färga mitt hår!!!

Skolfotona kom idag, och jag må säga att jag blev 100% nöjd! Har aldrig varit det förr, till och med på gruppfotot blev jag bra! Vad bra att jag iaf fått ett bra resultat under mina 11 år i skolan :P

Jag har skavsår i mina läppar, j*kla tandställning! Och som Johan sa idag, att jag var då mer hardcore än grabbarna som snusar, för jag snusar järn! Haha ägd.
Våran klass är fanken bäst. Hoppas hoppas hoppas vi får det där stipendiet vi ansökt om, så vi får pengar till London-resan. Vi ska nämligen till London på studieresa i trean. :) Stipendiet skulle verkligen hjälpa oss, men vi har då kommit igång väldigt bra. Vi håller på att samla ihop pengar genom att tillverka saker och spela in skivor som vi säljer. Kan ju reklamera lite här i bloggen, haha ;) Vi gör bland annat varningskyltar i alla olika slag, stora porträtt i svart bläck mm. Mot ett litet bidrag till våran resa då ;) Till jul ska vi faktiskt spela in en julskiva :D Håll utkik efter den!

Benjamins 20-årsdag närmar sig med stormsteg. Och jag råkar då ha den ultimata superpresenten åt han :D Men jag kan ju inte berätta vad det är. hihi.
Lite läskigt att två dar efter Benjamins födelsedag så är det exakt ett år sedan han föll från skyliften. Tänk om det hade gått riktigt illa... Nä huvva det vill jag inte ens tänka på. Är så glad att han finns!





Och så var det söndag

Ja söndagar de återkommer med jämna mellanrum, som alla andra dagar då! haha. Nämen söndagar känns alltid lite lata och så känns det lite surt för att de snart är måndag. Men! Efter den här veckan så är det höstlov, i en hel vecka! =)
Och så längtar jag till på onsdag, både för att vi har temadag men också för att jag ska till frissan och färga håret :D Ska göra bruna slingor i olika nyanser, så himla nice. Är så less på mitt hår!!!

I fredags for jag och Benjamin till Luleå för att jag skulle till tandregleringen. Det är aldrig särskilt roligt, de spänner min tandställning så jag brukar få lite ont i tänderna fast jag har som börjat vänja mig. Men den här gången var då den värsta! Jag har en tand som sitter som ovanpå de andra och den måste komma ner, så den här gången satte de fast en järn-grej på den tanden. Från den så satte de ett stort gummiband bak till kindtänderna. Sen så bytte de både den nedre och övre bågen, så jag kan lova er att jag har ont i varenda tand i käften! Och så får jag skavsår under överläppen pga den där nya grejen på min tand. Det ser fasiken nästan ut som om jag har en snus där under läppen!
Inatt vaknade jag och kunde inte somna om pga av att jag hade så extremt mycket tandvärk. Jag hoppas innerligt att den här j*vla tandställningen lönar sig!!!
När vi ändå var i Luleå passade vi ju på att ha lite trevligt =) Vi åt på Waldorfs, mumma! Och så gick vi på stan litegranna, Benne köpte sig nå träningskläder och jag hittade en fin stickad tröja på H&M. Det börjar ju bli kallt nu!

Igår myste vi hemma i soffan och såg en jättebra men hemsk film "När mörkret faller". Rekommenderar!
Benne var så himla snäll och köpte mig en glass "Ben & Jerrys cookie dough". Jag kan ju inte tugga typ nåt pga tandvärken. Men glass det går ner! 
Och ikväll blir det nog också hemmamys, plus att jag ska grädda våfflor åt min älskling då han kommer hem från gymmet =) Åh jag saknar att gymma, men måste vila nu så jag blir 100% frisk.



Btw så är det här världens bästa lip balm, det luktar mormorsaft =)
Glamourflage såklart :)



Och så här ser våran anslagstavla ut ;) Full i papper och meddelanden.
Biljetterna till Göteborg uppe i högra hörnet :D





 




Luleå

Idag har jag och gumman varit en sväng till Luleå. Vi skulle igentligen dit för att Cissi skulle till tandregleringen, men vi tänkte då ta en liten sväng på stan också :). 

Dagen började med att Ulf ringde halv 8 imorse och sa att det var snö-väder ute och det inte var några vinterdäck på skodan som vi skulle låna. Så jag steg upp och for med den till SPIKAB där vi hjälptes åt att byta om till vinterdäck. Gick snabbt och smidigt då han lyfte upp den med en truck och hade mutterknackare! 

Sen drog jag och cissi iväg mot storstaden LULEÅ. tur var det att vi la om till vinterdäck för runt Pålträsk var det fullt med snö på vägen och glashalt.  Vi kom då in till Luleå i bra tid trots att jag körde sakta. Vi gick direkt till Tandläkaren hon skulle till och där gick det rätt så fort. Jag tror kl var 11 då hon var klar och både jag och C vart jätte hungriga så vi gick på Waldorfs där jag åt Dagens lunch som bestod av Lax och kokt potatis och cissi tog biff med champinjoner och bambuskott.  Mycket bra smakade det och man fick mycke mat =). De gillar vi! Eller vi och vi, Jag gör det iaf, Tror inte ens Cissi åt upp all sin mat!

Senare vart det några stopp på diverse affärer men jag hade siktet på sportprodukter där jag skulle inhandla nya träningskläder och mer proteinpulver. Hittade ett par byxor som jag gillade men han hade inte rätt storlek hemma så ha beställde hem ett par åt mig. Hittade också ett linne som jag köpte. Det blev också 3 påsar Double Pro. 2st med Choklad smak och en med Pistachio/Coconut. Har haft Pistachio/Coconut förut och den är grymt god. Men Double Pro var mycke godare måste jag säga. Smakar som Chokladpudding. Skulle kunna hälla i mig hur mycke som helst bara för det är gott! Längtar tills kvällsdrinken!

Jo höll nästan på att glömma vad jag köpte till cissi på Mique! Ett Te och inte vilket Te som helst utan ett Hångelte! =D

MUMS !




Och det fina Teet. Jag och Cissi dricker mycke Te nuförtiden och detta skall avsmakas ikväll.



Snart är det inte länge kvar tills vi far till Göteborg och fitnessfestivalen! Längtar riktigt mycke.



En händelserik onsdag

Idag fick jag reda på det hårda sättet att jag nog fortfarande är gode så förkyld och inte riktigt redo för att träna än!
Var med på idrotten idag för jag kände mig alldeles frisk nog för det. Men efter ungefär halva uppvärmningen då vi hoppat en jäkla massa hopprep och sprungit runt i salen så började min hals göra väldigt ont och det som rev i den. (som när man antränger sig utomhus när det är jättekallt) Så då tänkte jag att jag skulle fortsätta i lite lugnare tempo. Men då vi höll på med några styrkeövningar så började jag känna ett väldigt obehagligt tryck över bröstet. I början var det som bara lite obehagligt och jag försökte liksom "svälja ner" det, men tillslut började det göra riktigt riktigt ont och jag började få väldigt svårt att andas. Jag kunde inte ens prata och tillslut märkte min klasskompis att det var något fel så hon ropade på idrottsläraren. Jag var som i panik eftersom jag hade så svårt att andas så idrottsläraren lugnade ner mig och hjälpte mig med andningen. Fick ligga på golvet ett bra tag och andas ljupa andetag tills trycket släppte. Riktigt obehagligt var det!
Så jag måste nog vila ett bra tag till, har kanske tränat på gymmet fast jag inte borde :P Känner mig faktiskt sämre efter dagens händelse, hostar väldigt mycket och förkylningen känns värre. Håhåjaja. 

Idag var också första gången vi skulle ge Effie medicin. Det gick väl inte sådär jättebra! Benjamin fick hålla fast henne för alla krafter medan jag förgäves försökte få in lite kräm i munnen på henne. Så hon skruvade på sig och stretade emot! De mesta for nog utanför, hon uppskattade verkligen inte våra försök till att få henne frisk! Så fort hon fick litegrann i munnen så gjorde hon värsta grimasen och räckte ut tungan som ett barn och försökte nästan som spotta ut det.

Vera kom och hälsade på idag! Hon är en gammal klasskompis till mig (vi gick 5-9 med varann). Nu går hon gymnasiet i Piteå, och vi försöker som hålla kontakten och träffas då och då. Det var iaf trevligt att träffa hon =)

En händelserik dag!






 

Det skulle bli strålande...

... om jag fick ha dessa saker hos oss under julen :) Vi äger ju nada, noll, zero julpynt ;)


Skitasnygg ljusstake som skulle passa som en smäck i köksfönstret :)


Och den röda duken på vardagsrumsbordet :)



Också den där söta löparen med tomtarna på köksbordet :)
Allt detta är från Halens, kolla in deras jättefina julpynt :D

Idag slutade jag tidigare än jag brukar, skööönt ! Har så lite tid nu till annat än skolan så det var skönt att komma hem i god tid :)
Lill-Effie har varit hos vetrinären idag. Hon blev nedsövd och så tog de några prover på henne. Det visade sig att hon hade urinvägsinfektion! Så nu har hon fått en medicin (en typ av pasta man ska he i munnen på henne) och nytt bra foder. Hon var så söt när hon kom hem, hon va fortfarande groggy från nedsövningen. Men hon gick direkt ut ur buren och tänkte gå en sväng fast de sluta me att hon sjönk ihop i en hög på golvet. Sen så låg hon där, lääänge. Och när jag skulle tillbaka till skolan så försökte jag få henne att gå en sväng men hon vingla då fram som en annan fyllis.
Vetrinären tyckte också att Effie var lite överviktig (!!) Jag som tycker hon är så liten! Så vi har i alla fall fått en speciell mått-mugg som vi ska mäta foder i, och det är allt hon får på en dag. Hon måste gå ner nästan ett halvt kilo.

Men nu ska jag ta mig lite mat! Och sen måst jag plugga (suck)



Tävling!



Tävla hos Therrefotoblogg om en personlig almanacka!

Ett, två, tre...

Tre saker jag går igång på:

- När Benjamin väcker mig och bjuder på frukost :)
- Ett bra träningspass!
- Resor!

Tre saker jag inte kan vara utan:

- Familjen (ni vet alla vilka ni är)
- Penna+papper
- sovmornar 

Tre saker jag ångrar:

- Högstadiet
- Några saker jag sagt
- Att jag klippte mig kort i åttan (tänk vilket hår jag skulle kunna ha nu!!)

Tre saker som gör mig glad:

- Benjamin!
- Mamma, pappa o brorsan
- Spontana påhitt!

Tre saker som gör mig arg:

- Krig
- Folk som förstör för andra medvetet
- När Benjamin inte viker ihop mjölkkartongerna ;)

Tre människor jag beundrar:

- Mamma
- Pappa
- Alla dem som är sin egen och inte bryr sig om andra!

Tre saker jag skulle vilja göra:

- Resa runt hela jorden!!!
- Skaffa en fadder
- Köpa och renovera ett hus!

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:

- Tacotallrik
- Häagen Dazs :)
- kinamat

Tre TV-program jag ser:

- House
- Vänner
- LOST

Tre saker jag har med mig i livet:

- Att alltid försöka vara fördomsfri
- Respekt
- Min familj i mitt hjärta :D

Tre saker på önskelistan:

- Canon powershot A590 IS
- Himla handdukar
- Matberedare

Tre bloggar jag inte kan vara utan:

- Livetibyn
- handplockat
- mammamalinsvardag

Tre bloggar jag utmanar:

Jag utmanar alla som vill!!!


En slö helg!

I helgen har varit en riktig slapparhelg för mig och Cecilia. Kanske för att både jag och C har varit lite sjuka.
Men träna har jag hunnit med, Man skippar inte träningen för man är lite sjuk, Nej då inte det. Och det har faktiskt gått riktigt bra att träna trots förkylningen. Jag har satt flera personbästa under helgen så det känns bra.
Vägde mig igår också och jag vägde 88kg. Inte dåligt, bara 2 kg kvar tills 90 då som var mitt mål till nyår och som det ser ut nu så kommer det gå bra, Under jultider brukar det kunna slinka ned större mängder mat. 
Och jaa, Jag fyller ju år snart så då lär det ätas massa onyttiga saker så vikten kommer gå upp =D. Iår har det inte varit så extremt svårt att önska sig saker då vi har flyttat till lägenhet. Finns alltid någonting man behöver. Här kommer några saker som jag vill ha.

1: Mixer
2: Knivset
3: Digital Matvåg
4: Julgran (vi har ingen sån)
5: Tvättmaskin, Lite dyr men nödvändigt då vi bor högst upp i huset och tvättstugan är i källaren
6: Träningskläder
7: Jul pynt.

Och massa mer saker. Finns hur mycke som helst.

Igår gjorde Cecilia en jättegod Tacotallrik. Det vart en lyckad middag. Här kommer en bild på hur den såg ut. 

 




Höstmörker...





Som ni ser har jag äntligen fått upp nya gardiner! :) När Benjamins föräldrar var till IKEA så beställde jag dessa gardiner med dem. Blev väldigt mysigt tycker jag, blev inte lika "inrutat" som med panelgardiner. Och så är de ju väldigt transparenta så de släpper in mycket ljus, och det kan behövas dessa mörka tider :P
På bilden högst upp så ser ni en ny tavellist i ek och en ram med tre fina bilder i :) De beställdes också från IKEA :) Bilderna har vi tagit själv med våran fina Nikon d40 och framkallat från extrafilm.

Förkylningen har inte flytt sin kos än, är lite piggare men näsan och ögonen som rinner är inge kul. Var tvungen att fara till skolan idag iaf för ett prov och en redovisning. Skönt att ha det ur världen!

Mamma kom förbi idag med en massa olika prover på kattfoder åt Effie. Effie har nämligen börjat kissa utanför katt-toan och spy ganska ofta. Det kan vara pga fodret menade vetrinären och att Effie kanske har någon typ av urinvägsinfektion eller kristaller. Vi var oroliga att vi kanske skulle vara tvungna att ta bort Effie, men vetrinären trodde att det skulle bli bättre om hon bytte till ett kvalitetsfoder. Effie är 10 år gammal och det är ju några år men en katt ska ju ändå kunna leva nästan 17 år.
Lill-kattan min är ju en kräsen varelse också så jag tänkte att inte kommer hon äta något av dessa foder! Men där förvånade hon mig. Vi började med att ställa fram två olika, så fick hon välja själv. Hon åt som en gris ur bägge skålarna! Det var ju bra, så kanske hon börjar må bättre!

mvh

Förkylning

Idag blev de till att stanna hemma, näsan var täppt som en vinkork i en vinflaska och ögonen rann. Nu har förkylningen nått mig! Är förvånad att det inte hände tidigare, jag blir alltid sjuk lagom till skolstarten, började tro att jag var immun mot denna förkylning! Men men, nu är det i alla fall såhär. Har haft mycket tid idag, så jag har hunnit med lite skolarbete, några bilduppgifter och läsa ut en hel bok :O
Jag började på den och sen kunde jag bara inte sluta, så jag läste ut den ;) Det är jag i ett nötskal, bara plöjer igenom boken på en gång :) Den var då väldigt bra, Fly för livet hette den och var skriven av Helena von Zweigbergk. Det var ett gisslandrama, om en kvinna som jobbar som präst på ett fängelse och blir gisslan till ett par fångar som hotar sig ut därifrån med henne. Spännande direkt från första sidan ända till slutet!
Nu ska jag ta mig en kopp te, och hoppas att täppan släpper innan jag ska sova (har inget nässpray!)

Trevlig kväll :)



I väntan på julen...

Jag älskar julen, det vet nog alla som känner mig. Att pyssla älskar jag också, så det kan vara rätt kul att kombinera de två sakerna :) Jag och Benjamin äger ju inget julpynt, eftersom det blir våran första jul i lägenheten iår. Ska bli så himla kul att pynta lägenheten! Så nu jag har suttit och tittat på panduros hemsida och bestämt mig för lite saker som jag ska beställa. Kan vara kul att ha hemgjort julpynt :)



Den här söta julflickan skulle passa bra i lägenheten =) Den är säkert jätterolig att göra =) De kommer i ett set om tre stycken, och man sätter ihop och målar dem helt själv. Har egen färg hemma också så jag gör nog en mer personlig touch på dem :)


Sen ska jag måla dessa hjärtan på nåt fint sätt och hänga dem i granen :D Som vi iofs inte äger än, men en gran ska det bli!
Jag kommer säkert på ännu mer saker ju närmare julen kommer, men måste nog beställa snart om jag vill få dem i tid!

Är jag konstig som redan tänker på julen? hihi




Stressiga tider

Nu börjar skolarbetena hopa sig. Den här tiden är alltid värst, humöret är nere pga av kylan o vädret och så en massa arbete på det. Man blir så trött! Det är jobbiga tider :P

Det har varit en skön helg, men som vanligt gick den alldeles för fort! Men Benjamin ska i alla fall vara hemma imorn =) De ska inte arbeta för det skulle vara så pissigt väder.

Pannkakan är i ugnen, så snart blir det middag! :D

mvh

Slapplördag!

Den här dagen är helt totalt oplanerad. Vi ska äta, mysa, slappa och bara vara! Gud så sköööönt!
Dock ska jag ta och fålla upp gardinerna, vi har varit gardinlösa i vardagsrummet på tok för länge nu, så det är dags idag.

Igårkväll åkte vi iväg till Öjebyn för att vara med Robin och Maria. Robin är min kusin, han går Grans i öjebyn så han har en lägenhet där. Vi lagade mat (tacos) tillsammans och hade det mysigt. Sen åkte vi in till stan och såg bio "Righteous kill" med Robert Deniro och Al Pacino. Det var en väldigt psykisk film, gode ovanlig men helt klart sevärd.

Just nu står Benjamin och gör lunch. Tror han lagar laxpytt :) Ska som sagt snart iväg för att fixa gardinerna, kanske köpa nå glass till ikväll också :) Och så måste vi nog en sväng till nybyn med nå papper som vanligt. Himla Försäkringskassan! Men, inget ska förstöra min helt oplanerade (som nu plötsligt blev lite planerad) slappardag!

Idag blir det minsann en sån här ;)



För lite tid

Det har varit dåligt med blogg-inlägg nu på ett tag. Har så mycket annat för mig så det är svårt att hinna varje dag :P Ni får ha överseende med detta =)

Idag fick jag stiga upp halv sju för att fara till tandläkaren =( Och jag började inte förrän 12. Det var lite surt, men det blev en längre dag iaf. Benjamin kom hem idag och vi gick ut och åt, ingen av oss orkade börja med nån mat ;)
Det är fullt med små fruktflugor i lägenheten. När jag skulle tömma komposten igår så var det en gode gammal ananas som låg där. Ut strömmade miljontals med fruktflugor! Inte så kul! Jag fick öppna alla fönster och fösa ut svärmar av flugor =P Och så fick jag dammsuga upp dem ;) Det är som sagt fortfarande kvar lite flugor men det går inte att jämföra med hur det var igår! Ish!

Nu ska jag sova! Ha det bra!

mvh Cecilia

RSS 2.0