Pay-day! $

P a y  - d a y !  $

Sista dagen på jobbet är avklarad, härligt! Lönen är inne på kontot och jag är ledig =D Kan ju inte bli bättre!
Plus att jag har en liten del av lönen kvar som jag får senare, jobbade extra en helg som jag ska ha betalt för =)
Men såklart ska vi ju då till IKEA imorgon så då far ju en del av lönen, men den är väl till för att spenderas ? ;) Min första riktiga lön :D Happy

Fick en fin blombukett av min chef idag, han kom förbi muséet och tackade mig för att jag ställt upp. Hallå, det är väl jag som ska tacka han för ett så himla bra jobb :D




 



Mvh Cecilia



Sommarens bästa

Hej hallå! Nu har jag bara en endaste liten yttepytte arbetsdag kvar!!! =D

Jag och Benjamin blev utmanade av livetibyn , en fotoutmaning om att visa ens egen "sommarens bästa bild".

Detta är utmaningen:
"Det blir en fotoutmaning med temat Sommarens bästa. Bilden behöver inte vara den fototekniskt bästa, absolut inte! Utan det är själva motivet som räknas. Det kan vara sommarens bästa händelse, en måltid, en bok, ett klädesplagg, ett tv-program etc. Du kanske redan har tagit en bild, som kanske kan illustrera sommarens bästa, då kan du delta med den bilden. Annars kan du fota för uppdraget, när du vill."



Det här är våran "sommarens bästa"
Den här dagen var min och Benjamins 4-årsdag, vi hade picknick på stranden och det var superfint väder!
Den här bilden tilltalar mig (det är absolut inte pga mig i bikini!), jag tycker att vattnet och himlen blev så fint. Ni kan ju ignorera mig där i förgrunden ;)

Färska jordgubbar!



F ä r s k a   j o r d g u b b a r   p l o c k a d e   i   A r v i d s t r ä s k

Mmm, gott. Men nu ska jag iväg och jobba!
Mvh Cecilia

Mer vill-ha-saker!



s o v r u m s g a r d i n e r



n a c k - k u d d e




h a l l - l a m p a




v a s e r


d u k   t i l l   k ö k s b o r d e t


Som jag sa, listan kommer ju att fyllas på hela tiden XD
Mvh Cecilia

Inköpslista

I n k ö p s l i s t a   t i l l   I K E A



s o j a k a n n a

k r y d d b u r k a r




s k o s k å p

Tro mig, fler saker blir det !


Härliga sommarvärme!

Hej! Sommarvärmen har äntligen anlänt! Härligt =) Och nu har jag bara tre arbetsdagar kvar, sista dan på torsdag.

I fredagskväll efter jag slutat så åkte jag, Benjamin, min kusin Robin och hans flickvän Maria till PiteåDansar o Ler. Det var en väldans trevlig kväll, bästa artisten vi såg var helt klart Håkan Hellström. Har aldrig egentligen varit så mycket för hans musik, men efter att ha sett honom live har jag helt ändrat uppfattning om honom. Suverän konsert var det!
Vi såg även Mange Schmidt och Takida. Kring 01.30 var vi dock tvungna att lämna Takidas konsert pga ÖVERMYCKET folk. Det gick inte ens att stå, man fick balansera på ett ben typ :P Det var synd, men vi hade haft en så bra kväll ändå.
Vi sov över i Marias lägenhet i Öjebyn. =)
Så igårmorse åkte vi från Öjebyn tillbaka till Älvsbyn. Och igår råkade faktiskt vara min och Benjamins jubileumsdag. 4 år har vi varit tillsammans! =D Vi firade dagen till ära med picknick på Pålträsk badstrand där vi badade och solade hela dagen. Eller, jag badade, Benjamin är en liten fegis ;)












Fina bilder va!?
Idag ska vi och äta palt hos Benjamins mormor och morfar, mumma!
Mvh Cecilia







Skohylla

Hej!
Igår följde jag med mor och far till Luleå för en liten shoppingtripp på storheden. Hittade en efterlängtad skohylla på Rusta som jag överraskade Benjamin med =) Äntligen har vi någonstans att ställa våra skor på, hallen har alltid sett så stökig ut.
Snart snart snaaart har jag jobbat klart. Endast 6 arbetsdagar kvar! Sen kan jag njuta av resten av lovet.



^ Sådär ser det ut i hallen nu!



Det här söta cupcake-fatet kunde jag inte motstå när jag var på Rusta. Fick tipset från livetibyn =)
Hade inget läckert att ställa på fatet så jag närfotograferade de söta motiven.



Lilla söta Annie har fått boende på Benjamin o Cissi hotell! Hon stortrivs har jag hört ;)

Mvh Cecilia

Gott o blandat

Hej hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev, har ju jobbat o det är väl inte så kul att blogga om :P
Benjamin har varit på IKEA, och igår fick han sitt surround-ljud som han beställt. Det har blivit en riktig make-over i lägenheten! TV:n har vi satt upp på väggen, våran tv-bänk har äntligen fått ben, vi har nya mysiga mattor, Ingrid o Kenneth hjälpte oss sätta upp väggorden. Så nu har jag en massa bilder att visa =)











^ Den här bilden målade jag för nån dag sen, ska göra två till med orden Faith och Hope.



^ Så här fint blev det kring TV:n !!!



^ Och dessa fina muggar köpte Benjamin =) När jag och han far efter jag jobbat ska jag köpa fler så vi har 6 st.

Hoppas alla har en trevlig helg!

Mvh Cecilia

IKEA

Jag och mor tog en tripp till IKEA igår, vi for kl 8 på morgonen.  När vi hade kört 15min och hade kommit  förbi Pålträsk såg vi en riktigt stor björn springa över vägen. Det var roligt  att få se en för jag har aldrig sett en björn förut. 2 Timmar senare kom fin äntligen fram, synd att det ska ligga så långt bort, det hade varit perfekt om IKEA hade varit i Luleå istället.

När vi väl hade kommit fram så var det hur mycke folk som helt, oj så jobbigt det var. Som tur var var vi där ganska tidigt och fick oss en vagn. Sen tror jag säkert vi stod i kö i 45min och väntade på maten. Vi hitta iaf en massa fina saker som vi köpte, Jag köpte bland annat

*Mattor
*koppar
*Ben
*Lampor

På hemvägen stannade vi till på storheden i Luleå där jag skulle köpa nån sak på Biltema och OnOff.
Hade inte så tur på OnOff där dom inte hade de jag skulle ha, nämligen en HDMI kabel från Supra, Enligt deras hemsida ska dom ha en sån, Men enligt tjejen som jobbade där fanns den inte.

Hoppas att dom ringer från radiohuset snart, Jag har beställt ett sourundljud med en HD dvd. Längtar tills jag får koppla in den och provspela. Sen åker TV:n upp på väggen också.

Har ingen rolig bild att infoga nu, Men ska rota runt en stund och se vad jag hittar.



Vart en bild på cissis stuga.

MVH Benjamin


hej hej

Nu ska vi och bada med Martin och hans nya flickvän. Trevligt. Ha en bra kväll!
Mvh Benjamin o Cecilia

8 Juli - besöksrekord

Hejsan!
Besöksrekord
Idag har det verkligen strömmat folk till muséet! Som mest har jag haft ca 8 besökare, men idag hade jag över 20! Så jag har haft att göra idag. =) Hoppas det fortsätter att komma fler besökare.

Igår var jag och Benjamin och tittade på en lägenhet 2 våningar under oss. Vi tänkte att det skulle vara skönt att bo lite längre ner och ha balkong, men det blir nog ingen flytt. Det var väldigt mycket jobb med den, planlösningen var inget vidare och interiören var väl från 70-talet =P Den vi redan bor i är ju relativt nybyggt och jättefin, med nya garderober, stort kök och stor toalett med plats för tvättmaskin. Nepp, här stannar vi! =D Och när jag jobbat klart bli det väl en tripp till IKEA så vi kan göra det ännu mer hemtrevligt här!

I söndags så for jag, Benjamin, Siv, Susanne och Emelie till piteå för att lyssna på Made in Sweden framfört av Stockholms läns blåsarsymfoniker. Benjamins farbror Staffan spelar nämligen fagott i orkestern. Föreställningen var storslagen =)





Hej svejs!
Mvh Cecilia

Sommarjobb

Cecilia har nu börjat sitt sommajobb på bagerimuseet här i älvsbyn så nu är jag alldeles ensam på dagarna, Det enda positiva är med det är att jag har mycke tid att plugga, men vem orkar plugga 8 timmar per dag?  Så jag har ytterligare några timmar att göra nått själv. Idag blir det träning med Martin som nu har semester från lumpen. Senare ska jag väl fara förbi cissi på hennes jobb, hon har det ju inte alltför tungt och hon uppskattar nog lite besök =). Kanske tar med mig mina mina papper som jag pluggar med och sitter där och är lite social med hon.

I förrgår kom leveranskrille med mina paket från gymvaruhuset :D. Jag vart tvungen att beställa nytt proteinpulver eftersom jag har blivit laktosintolerant, Så nu blev det ett märke som heter Protec . Riktigt goda smakar och inte så blaskiga som det andra jag hade var. Men så kostade ju Protec lite mer än det andra. Köpte också lite kolhydrater och omega 3.

Klockan 12 ska jag och träna med Martin, Hinner kanske förbi hann en sväng och fikar, Hans lillasyster fyller år. Optimalt att fika innan träningen. 


Smidigt att beställa med DHL och få sakerna levererade till dörren.


Mvh Benjamin

RSS 2.0