Bäver discovery

Dagens goda gärning, Jag och Cecilia var på konsum och handlade lite mat. Vi hade precis plockat på oss några mjölklitrar. Sen vandrar vi bort mot grönsakerna, och en liten flicka står och sträcker sig efter ett paket med plättar men jag och cissi bara vandrar förbi. Efter typ 10 steg vänder jag mig om och ser att ingen hjälper henne och de känns dumt att bara gå vidare. så går fram till hon och frågar om hon vill ha hjälp. Hon ler och nickar så jag hjälper henne. Sedan tackar hon så mycke och vi går skilda vägar.

Idag har jag också hunnit vara i piteå hos min läkare för att utvärdera hur de går för mig. Fick förlängd sjukskrivning och ska snart på röntgen och se så allt ligger rätt till i benet.

Nu på kvällskvisten var jag och cissi ute och gick. Till våran stora förvåning ser vi en enorm bäver i korsträskbäcken, tror aldrig jag har sett en bäver. Vi står bara nån meter ifrån den, så jag tar upp mobilen och ska ta kort på den men då är jag ganska skakig och mobilkameran är inte den bästa.

Bifogar iaf en bild, men ser mest att de är nå i vattnet men det är en bäver som sagt :Dimage6

Effie är söt

Sitter och dricker ett väldigt gott grönt te nu och har igentligen inget vettigt att skriva, men ska försöka få ihop några rader.

Idag var de faktiskt lite mer sol och värme ute än vad de har varit dom senaste dagarna. Var ut och gick en sväng men orkade inte så långt innan jag började halta, höften är välldigt dålig idag så jag har mest tagit de lung.
Men på gymmet hann jag en sväng,  Axlar och triceps stog på schemat idag. Gick bra iaf. Tror t.o.m de vart PB i sittande militärpress utan ryggstöd. drog iväg hyfsat många reps på 70kg,
Kollade just mitt BMI, och jag är inte bara "överviktig" det fjantstadiet har jag gått förbi.  jag har gått över till FETMA !! Blir nog till att banta snart :).

Cecilia är hos en kompis i piteå idag och hon tar bussen hem halv 8. Så hon är nog hemma runt halv 9 då.  Då blir de till å se lost.

Våran katt Effie
image4

Tisdag

Hade tänkt börja skriva blogg nu. I bloggen kommer de stå saker om mig och vad jag gör till vardagen. 
Kommer även komma inslag om min träning. Ska också försöka lägga in lite bilder då och då.

Idag har jag varit och sett Cecilia spela i  någon teckenspråks show och hon var mycket duktig.
Har även hunnit vara och träna idag, blev rygg och biceps och de gick bra. Känner att träningen har börjat komma igång nu efter olyckan.

Olyckan: Var för 7månader sen med om en arbetsolycka där jag fyll ca:10 meter från en korg. Bröt då lårbenet och höften gick sönder fick också lite mer småskador, Men det är höften som inte har velat bli bra


Mat är gott, Helst om man får de serverat :D
image1

RSS 2.0