Kväll med tjejjorna!

Emma, Hanna och Rebecca följde med till läggan efter skolan idag. Vi lagade laxsoppa tillsammans, åt sen upp den (de tyckte den var god :D ) och så spelade vi guitar-hero! Hanna var faschinerad över hur många bra låtar det var på spelet, haha! Himla trevlig kväll! Och stackars Benjamin låg och sov i sovrummet, han har ju plogat ständigt typ hela helgen + idag. Och han måste varit trött, för jag skulle då inte kunna sova om jag hade mig + tjejjerna i rummet bredvid, hehe.

Är lite mindre stressad nu, är klar med svenskan och diplomen. Så i veckan måste jag bara bli klar med KUHI:n och så kan jag göra SH:n och HI:n nästa vecka. Puh!

Satt och kollade runt på gamla bilder och hittade en bild på mig som är nästan tre år gammal, och kolla in vad kort hår jag hade!!! Och smala ögonbryn... :P



Det är kul att titta på gamla kort! :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

det var grymt kul ikväll! det gör vi om nångång. haha, stackars benne som inte fick sova ifred ;>

2009-02-09 @ 22:57:42
URL: http://shoegazing.blogg.se/
Postat av: Jenny

Den var ganska rolig att fylla i, får en att tänka tillbaka lite o även frammåt o se vad man längtar till !! :) Jepp, där var han ganska korthårig :)

Jadu, i helgen sa jag att måndag då ska jag börja om, men söndag natt frossade jag o svettades o hade feber o dåligt i halsen + öm i hela kroppen så de blev att vara hemma hela måndagen.. Idag är de bättre, men har dåligt i halsen o lite ret hosta då o då.. så väntar ut de så de inte blir värre. nu jobbar jag lång kväll i kväll, kväll +natt imorrn o kväll torsdag. Så fredag kanske vi kan träna eller lördag ? :) saknar ju att få vara på gymmet med dig med, sa åt C att vi måste ju ha en hängar kväll någon dag ! oj, vad långt de blev ;P

2009-02-10 @ 09:50:39
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Shit så kort hår du hade i jämförelse me nu :P

2009-02-10 @ 10:10:55
URL: http://kornelijah.blogg.se/
Postat av: Emma

Grymt rolig kväll ;D

Ditt hår växer väldigt fort! Fuskit ;)

2009-02-10 @ 14:34:59
URL: http://whenyoubelieveit.blogg.se/
Postat av: Arandur

hoppas du får en fortsatt trevlig tisdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-02-10 @ 14:37:33
URL: http://arandur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0