IKEA resa!

Nu var det ett tag sedan vi skrev igen, men det vart ju IKEA igår hela dagen!
Halv nio igårmorse så åkte vi och Chrille o Jenny iväg mot Haparanda. Vi var väl framme kring halv elva och började våran vandring genom varuhuset =) Som vanligt blir det ju mer än man tänkt sig, men denna gång vart det verkligen MER än vad vi tänkt oss och vad vi räknat med att bilen skulle rymma... höm. Mest var det väl Chrille o Jenny som handlade men även vi fick med oss andra saker än vad vi tänkt! Så när vi efter första varvet (för vi hade egentligen tänkt gå ett till) gått till bilen och skulle baxa in alla paket så rymdes ju knappt hälften!!! Och inget släp hade vi ju med oss för "vi skulle ju inte handla så mycket och inte skulle vi behöva nåt släp" ;) hihi.
Grabbarna for då iväg för att se om de gick att hyra ett släp nånstans medan jag och Jenny gick tillbaka in med grejerna o väntade. Men de kom tillbaka med surmulna miner, inte ett enda släp i haparanda vi kunde hyra!!! Shit också.
Så då gick vi till kundservice för att se om de kunde skicka paketen med buss eller nåt till älvsbyn, och visst kunde de ju det... För 800 spänn!!! Och till saken hör att innan vi betalade grejorna så gick chrille o benne för att bli medlem i IKEA family så vi skulle få presentkort (man får nämligen 50 spänn för varje 500 man handlar för) Men de pengarna rök ju för att betala frakten!!! Som Jenny sa "man ska inte grubbla över vad man ska göra med pengarna för alltid dyker det upp nåt"

Så vi var rätt slut efter allt detta så vi for hem på en gång, vi hade egentligen tänkt gå i lite andra affärer men vi orkade helt enkelt inte, och bilen var ju faktiskt smet-full! När vi kom hem till Älvbyn så for vi ut och åt på en gång, alla var väldigt hungriga. Och sen vart de spelkväll hos Chrille o Jenny, de har ju trummorna till guitar-hero, så vi spela som ett band ;) Ni kan gå in på Jennys blogg och kika på bilder från resan och kvällen!
Så det blev ju lyckat tillslut, och resten av grejorna kom redan idag! Det var ju bra, så nu ikväll har vi att göra, vi håller just nu på med att sätta ihop bokhyllan vi köpte.



Vi har hunnit sätta ihop byrån till sovrummet, tog en snabb bild på den. Och jättefint blev de med zink fatet och de elektriska stearin ljusen vi fick av Ingrid o Kenneth!
Bredvid byrån ska bokhyllan stå, ni får se fler bilder sen!
Nu ska jag hjälpa Benjamin att montera!

Tjingeling!











Kommentarer
Postat av: Jenny

Bra skrivet där ;) Chrille håller just nu på att montera tvbänken, ingen lätt pjäs. Själv har jag stökat bort all jul förutom granen, vars ska den rymmas i förrådet?! Haha. Chrille sa att ni kanske skulle komma förbi ikväll ? Gör de så kan vi spela lite:)



Vad fint de blev med byrån, har ni ställt den i erat vardagsrum eller? :)

2009-01-05 @ 21:55:03
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Bra skrivet där ;) Chrille håller just nu på att montera tvbänken, ingen lätt pjäs. Själv har jag stökat bort all jul förutom granen, vars ska den rymmas i förrådet?! Haha. En roadtripp till någon gång snart tycker jag absolut, kanske en lule tripp, med shopping, mat o bio (om de går någon bra film) ? :)

2009-01-05 @ 21:58:51
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, de hackade upp sig o blev nå knas..sorry.

2009-01-05 @ 21:59:55
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: I

Vad spännande att få höra vad mer ni köpte...och se bilder så klart.



~I

2009-01-06 @ 11:38:06
Postat av: EN TJEJ I STORSTAN

Ikea är bäst ! :)



/ En tjej i storstan

2009-01-07 @ 00:47:02
URL: http://entjejistorstan.blogg.se/
Postat av: EN TJEJ I STORSTAN

Jaså ? Vad roligt, lägg upp något på bloggen :)



/ En tjej i storstan

2009-01-07 @ 16:01:22
URL: http://entjejistorstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0