Dålig dag idag

Ni minns väl i förra inlägget att jag skrev om hur trött jag är jämt?
Idag var det helt fysiskt omöjligt att ta sig upp och fara till skolan. Min skalle var som en helium-ballong ungefär, om ni vet hur det känns :P Jag kämpade och kämpade med att vakna och försökte tänka bort huvudvärken men det bara gick inte. Så det slutade med att jag sjukanmälde mig. Jag börjar ju tro att det är något fel med mig, så här trött ska man väl inte va? Jag sover ju alltid minst 8 timmar per natt. Ringde till mamma och pratade med henne ett tag och hon blev ju förstås orolig, som mammor blir! Men jag ska avakta ett tag och se om det blir bättre, annars får väl nån doktor ta reda på vad det är med mig!
Hela dagen idag har jag då som tänkt att jag bara skulle vila! Absolut tänka på ingenting och försöka avskärma stress och sånt. För det kan ju vara så att kroppen reagerar instinktivt för att jag kanske stressar och så. Vet egentligen inte om det  fungerade, huvudvärken har då hållt i sig så tillslut fick jag ge med mig och ta en värktablett.
Kan det vara järnbrist?

Imorgon spelar det ingen roll hur jag mår, jag måste till skolan och göra matte C provet. Har faktiskt varit duktig och försökt plugga lite trots huvudvärken, jäkla deriveringsregler! Men det ska nog gå bra med provet. Kanske jag måste bli mer positiv? Det kan ju påverka hur jag mår. 

Nu vaknade Benjamin, han har sovit eftersom han plogat hela natten. Så jag ska prata lite med han nu, och sen ska jag vila och peppa mig inför imorgon.



Kastar in en bild på finfina burken och kusmi-teet vi fick i julklapp av I och K. Burken har ännu kvar lite av de goda saffranskorporna med mandlar i. När de är slut blir det väl att baka nåt annat att fylla den med.

 

Kommentarer
Postat av: I

Åk till Björnen och få det kollat på en gång. Be och få Kjell han är ju toppen i alla lägen. Man brukar få komma rätt omgående när man ringer.



Lycka till i morgon på matteprovet, trots att du inte mår bra är jag säker på att du skriver toppbetyg.



~I

2009-01-21 @ 22:40:11
Postat av: Lovisa :)

Hittade in till eran blogg! :)

Vars är det ni har lägenhet?

Fint hade ni iaf :)

2009-01-22 @ 16:40:12
URL: http://kisseee.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vad kul! :)

Jo med mig är det bara bra. Fredag idag också ;D

Själv då?

2009-01-23 @ 10:02:32
URL: http://kisseee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0