Cissis födelsedag

Den 14e augusti (igår) fyllde Cecilia 17år och vi firade det hela i våran lägenhet. Redan den 13 Augusti (iförrgår) började cissi med att baka olika sorters kakor/bullar och tårtar.  Trots olyckor med att baka tårtan så vart allting mycket gott. Eller vi hade igentligen 2 olika tårtar, En klassisk med grädde/jordgubbar/blåbär och en kladdkakas tårta. dom kommer sedan komma på bild.

Men iaf så grattade jag cissi på morgonen med en pang frukost och födelsedags-paket, fikat sparade vi senare tills gästerna kom.
Jag hade köpt hon ett Nintendo Wii som hon uppskattade extremt mycke.  så hela morgonen spenderades med att stå och boxas framför tv:n. Gud så jobbigt det är man blir helt blöt av svett.
 
Lite senare under dagen efter vi hade duschat och gjort oss lite fräschare drog vi iväg till min farmor som hade bakat havrekakor. Dom är dom godaste kakorna, fast igentligen är den inga kakor utan mer mackor, men dom är då väldigt begärliga. När man väl har börjat äta dom går det inte att sluta. Hon bjöd också på våfflor till lunch och cissi fick en enorm blombukett.

På kvällen runt halv 6 kom cissis föräldrar och hennes bror, Hennes fabror och hans fru kom också på besök. Tror faktiskt cissis farbror sa att det var den godaste tårtan han hade ätit så de måste väl ha varit lyckat?  Ulf och Rikard testade och spela det nya TV spelade som dom verkade gilla =). Cissi ska blogga lite senare om vad hon fock för presenter av dom.

Ännu lite senare kom mina föräldrar och min syster på besök. Där spelades de också Wii, Tror min far kommer investera i ett sånt snart, Han gillade att spela golf, kanske mest för att det är minst ansträngande? =P. 

När dom hade varit här i 1 timme kanske kom Sofia på besök och grattade cissi.

Det var de mesta som hände under dagen. Och nu kommer lite bilder.

Cissi med sitt nya Wii på morgonen


En tårta


En kladdkakstårta


Och fika


Rikard, Bitte, Lage, Ulf, Eva och lite av Cissi


Cissi öppnar paket från Ingrid, Kenneth och Cornelia


Och.......... Cornelia =D




Cissi kommer senare blogga om sina presenter.

Mvh Benjamin



Kommentarer
Postat av: I och K

Härliga bilder på alla godsaker och vi VET ju hur gott det verkligen smakade :0)



~I och K

2008-08-15 @ 15:21:28
Postat av: Cornelia

Katt.

2008-08-15 @ 20:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0